1. Du är här:
  5. IT
  6. Ny lärplattform
  7. Nyheter
  8. Ny lärplattform = Athena!

Ny lärplattform = Athena!

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Ny lärplattform = Athena!" till en vän..

Skicka "Ny lärplattform = Athena!" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln

Vad är en lärplattform?

Lärplattform, LMS (Learning Management System) är en webbaserad kursmiljö för kommunikation mellan lärare och studenter. En lärplattform kan beskrivas som ett virtuellt klassrum där studenter och lärare för en specifik kurs kan kommunicera med varandra och utbyta information och dokument knutna till undervisningen. Lärplattformen hanterar kursuppföljning och kursadministration, exempelvis resultatlistor, automaträttade prov, digitalt kursinnehåll i exempelvis text- och videoformat och inlämningskorgar för redovisningsuppgifter.

KONTAKT

Har du frågor om projektet Ny lärplattform kan du kontakta projektledaren Jan Ling via e-post.