BUV Alumn

Vem är BUV-alumn?

En alumn (av latinets alumnus, som betyder elev) är en student som tidigare har studerat på en gymnasieskola, universitet eller högskola. På BUV vid Stockholms universitet används begreppet alumn i en vid bemärkelse och inkluderar dig som för närvarande läser en kurs eller ett program hos oss. Vi välkomnar även dig som utbildat dig till förskollärare eller för arbete i fritidshem vid Lärarhögskolan i Stockholm/Stockholms universitet eller tidigare varianter. Som yrkesverksam lärare i skola och förskola är du välkommen som alumn att delta i våra event. Alla BUVs alumnevent är kostnadsfria.

BUV alumnnätverk har flera syften: att hålla kontakten med er som är yrkesverksamma i förskola och skola eller arbetar med barn och unga, att skapa nätverk för samverkan och att nå ut med forskning som är intressant och aktuell. Detta gäller forskning som bedrivs på Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet samt även på andra lärosäten.
 

Registrera dig som BUV alumn

Klicka här för att komma till registreringssidan
Alla registrerade BUV alumner får våra nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick.

Alumnevent

Varje termin ordnar BUV olika föreläsningar, studiebesök, debattkvällar och liknande för BUV- alumner. De annonseras ut i BUVs kalendarium på webbenBUVs Facebook/Evenemang och via nyhetsbrev som du får om du har registrerat dig som BUV alumn (se registreringen ovan).

Nyhetsbrev Alumn, BUV.

 

Nyhetsbrev Alumn, BUV.

BUVs Alumnevent har alltid fri entré, men föranmäl gärna för att säkert få plats. Anmälan för respektive event görs via vårt nyhetsbrev eller BUV kalendarium.

 

Om du har frågor, idéer eller önskemål skicka ett mejl till alumn@buv.su.se.

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen på Facebook.
Centrum för barnkulturforskning på Facebook.

-------------------------------------------

Gå med i SU Alumn

För att gå med i Stockholms universitet Alumngrupp - se SU Alumni, www.alumn.su.se

Följ Stockholms universitet i sociala medier

Stockholms universitet finns på FacebookYoutubeTwitterInstagram och LinkedIn

På denna sida