Välkommen till en kompetensutvecklande workshop om utveckling av undervisning med Centrum för universitetslärarutbildning (CeUL).

Denna workshop är avsedd för dig som vill börja använda digitala verktyg och tjänster i dina kurser. Du kanske är intresserad av pedagogiska möjligheter med kursplattformar som It’s Learning, onlineseminarier i Zoom (som kommer att ersätta Adobe Connect) eller eLearningverktyg som t.ex. Adobe Captivate. Kanske har du ett praktiskt problem du vill lösa med hjälp av modern teknik?

Målgrupp: Universitetslärare

Tiden ägnas åt

  • Möjligheter med lärplattformar och andra digitala verktyg
  • Praktiska tips och råd
  • Diskussion om era projekt
  • Titta på programvara
  • Nätverka och träffa andra deltagare med samma intresse
Tid 12 april 2018 : kl 9-12
Plats/hitta till Geovetenskapens hus, hus U, plan 2, sal U26
Workshopledare Jonas Collin, mediepedagog och producent på Institutionen för data- och systemvetenskap. Ulf Olsson, universitetspedagogisk utvecklare, DSV.
Språk Svenska
Förberedelser

Till workshopen finns webbresurser som du förväntas ta till dig innan vi ses, dessa meddelas senast två veckor innan workshopen.

Centrum för universitetslärarutbildning, CeUL, har i uppdrag att verka för och stödja utveckling av undervisning vid universitetet.

Workshopen ingår i en kompetensutvecklande workshopserie som vänder sig till all undervisande personal och pedagogiskt ansvariga, oavsett ämnestillhörighet, vid Stockholms universitet. Workshopserien löper under våren 2018 och olika institutioner vid universitetet står värd vid de olika tillfällena. Antalet platser är begränsat varför vi tillämpar först till kvarn. Deltagande är kostnadsfritt. 

Anmälan

Workshopen är öppen för alla universitetslärare oavsett ämnestillhörighet.

Anmälan till workshopen Digitala kursverktyg