Boka till institutionen

Boka workshop till din institution

Boka en eller flera inspirerande och kompetensutvecklande workshopar om undervisning och lärande för institutionens lärare. Workshopen ges då i samarbete med CeUL och institutionen står värd. Workshoparna uppmuntrar, främjar och stödjer samtal kring högskolepedagogik och är en möjlighet för institutionen att diskutera frågor som är relevanta för just er.

Aktuella ämnen för just din institution

Det handlar om inspiration och kompetensutveckling för undervisande lärare vid Stockholms universitet i form av högskolepedagogiska workshopar á 3 timmar.

Vi har förslag på flera olika workshopar som vi tillsammans med din institution kan genomföra. Det här öppnar upp för möjligheten att diskutera frågor som är relevanta för just din institution. 

Institutionen är värd för workshopen

När en workshop är bokad blir institutionen värd för den. Tanken är att platserna då först erbjuds lärarna vid din institution men att vi också fyller på med andra intresserade lärare från andra ämnesområden, alltså om det finns platser kvar. På så sätt kommer workshoparna vara lokaliserade vid universitetets olika institutioner.

Ledarna för workshoparna är i de flesta fall själva lärare eller pedagogiska utvecklare vid universitet.

Workshoparna är kostnadsfria för institutionerna.

Så här går det till

  • Välj en workshop som är mest intressant för din institution från workshoputbudet
  • Kontakta CeUL för bokning (”först-till-kvarn” gäller) Mejla: ceul@su.se
  • Institutionen i samarbete med CeUL bjuder in kollegor vid hela universitetet
  • CeUL sköter anmälningslista
  • Workshopen genomförs

 

Bokmärk och dela Tipsa