En sten i handflata.
Foto: Anna Källén

Konsthallen Accelerator har ett samarbete med det internationella masterprogrammet i Curating Art vid Stockholms universitet. Studenterna skapar evenemang i relation till den tematik som Accelerator vill belysa i utställningsprogrammet.

Curators för Curating Arts evenemang “Objects Through Time” är Onur Çimen, Ellen Klintenberg Gedda och Yuying Hu. De presenterar en kväll som fokuserar på historiskt material och kulturarv i samband med Cyprien Gaillards utställning. Det blir i form av ett samtal mellan konstnären Burçak Bingöl och Anna Källén docent i arkeologi med inriktning mot kritiska kulturarvsstudier vid Institutionen för kultur och estetik. Mer information på Accelerators hemsida.

Samtalet är på engelska.

Begränsat antal platser

Evenemanget är gratis men antalet platser är begränsade. Anmäl dig till internaccelerator@su.se senast 26 November.