Bokuppslag. Foto: Rosa Johansson

Institutionen söker universitetslektorer i litteraturvetenskap

Institutionen för kultur och estetik söker universitetslektorer i litteraturvetenskap för 1–3 tidsbegränsade anställningar. Sista ansökningsdag är den 3 november, 2019.

Böcker i bokhylla

Institutionen söker universitetslektorer i litteraturvetenskap, barn- och ungdomslitteratur

Institutionen för kultur och estetik söker universitetslektorer i litteraturvetenskap, barn- ungdomslitteratur, för 1–2 tidsbegränsade anställningar. Sista ansökningsdag är den 3 november, 2019.

Man och kvinna sitter vid skrivbord och pratar.

Institutionen söker ekonom

Institutionen för kultur och estetik söker en ekonom. Sista ansökningsdag är 3 november, 2019.

Fotograf: Niklas Björling

Institutionen söker universitetslektorer i konstvetenskap

Institutionen för kultur och estetik söker universitetslektorer i konstvetenskap för 2–4 tidsbegränsade anställningar. Sista ansökningsdag är den 31 oktober, 2019.

Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT

Institutionen för kultur och estetik