Om du känner att du som student eller anställd blir orättvist behandlad, diskriminerad eller utsatt för trakasserier ska du vända dig till institutionens kontaktpersoner för likabehandling, prefekt eller till Stockholms universitets jämlikhetssamordnare som bland annat utreder trakasserier och diskriminering av studenter, anställda och sökande, enligt Diskrimineringslagen.

Handläggningsordning vid trakasserier och diskriminering, IKE, studenter (314 Kb)

Handläggningsordning vid trakasserier och diskriminering, IKE, anställda och chefer (313 Kb)

Prefekt

Boel Hackman