Tack för alla fina bidrag till FoU-dagen!

De senaste veckorna har det rasslat in massor av bidrag till FoU-dagen den 14 juni. Det betyder att vi kan bjuda på ett helspäckat program med massor av spännande små seminarier om vår verksamhet. Kom ihåg att anmäla dig när inbjudan kommer!

Eva Norén.
Eva Norén. Foto: Privat.

– Totalt har vi fått in ungefär 30 bidrag med varierat innehåll till FoU-dagen, säger en glad Eva Norén. Det handlar om allt från olika pågående forsknings- och utbildningsprojekt, om internationaliseringen, kurslitteratur, nerslag från våra fristående enheter, nyttan av tal-till-text – och mycket annat. Det här blir en dag du inte får missa!

– Inbjudan med program och mer detaljer kommer att skickas ut i början av juni. Då är det viktigt att du anmäler dig så vi vet hur många som ska ha fika och vara med på minglet efteråt. Lunch äter var och en på egen hand.

– Vi kommer att inleda med en gemensam introduktion och gå igenom hur dagen fungerar. Sedan kör vi i gång med seminarierna i fyra parallella spår. Var och en deltar på det man är intresserad av.

Vi hoppas på en givande dag tillsammans. Mer detaljer kommer senare.

FoU-dagsgruppen/
Eva Norén, Iann Lundegård, Anders Philipsson, Sara Snoder, Maja Torres Madzar, Ulrika von Schantz och Ann Fridell