Mat
A-Ö
Gå vidare till:
Biblioteket
Centra
Centrum för universitetslärarutbildning
Driftinformation
Infocenter i Studenthuset
Innovationskontoret
Kris- och stödinformation för studenter
Lärarutbildningsportalen
Medarbetarwebben
Miljöwebben
Mitt universitet
Mondo
Naturvetenskapliga fakulteten
Press och redaktion
Rektors blogg
Universitetsförvaltningen
Utbildningskatalogen
Webbshop
KRC
Start
Utbildningsmaterial
Kurser
Om oss
Till undermenyn
Du är här:
Start
Kemilärarnas resurscentrum
Utbildningsmaterial
4-6
Kemin i vardagen och samhället
Mat
Skriv ut
F-3
4-6
Kemin i naturen
Kemin i vardagen och samhället
Materialens kretslopp
Mat
Kemikalier och säkerhet
Energi
Kemi och världsbilden
Kemins metoder och arbetssätt
Säkerhet
Publikationer
7-9
Gymnasiet
Laborationer
Länkar
Mat
Potatisstämpeln
Smakprovning
Socker eller salt vid färgning av äggskal?
Test på chokladens egenskaper
Vaniljäpplet
A-Ö
Gå vidare till:
Biblioteket
Centra
Centrum för universitetslärarutbildning
Driftinformation
Infocenter i Studenthuset
Innovationskontoret
Kris- och stödinformation för studenter
Lärarutbildningsportalen
Medarbetarwebben
Miljöwebben
Mitt universitet
Mondo
Naturvetenskapliga fakulteten
Press och redaktion
Rektors blogg
Universitetsförvaltningen
Utbildningskatalogen
Webbshop