Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen
Information om Corona

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden, frågor och svar, och nyheter om forskning och annat relaterat till coronaviruset.

Nyheter

  • Högre seminarium: Skrivandets skiftande syfte 2020-09-18 Tisdagen den 6 oktober håller Sofia Pulls, lektor i litteraturvetenskap vid Umeå universitet, ett högre seminarium med titeln Skrivandets skiftande syfte. Seminariet kommer att ges via e-mötestjänsten Zoom. Alla intresserade är varmt välkomna att delta.
  • Podd #29 – Akademisk frihet – makt över tänkandet 2020-09-18 I alla tider har människan sökt kunskap. Men många gånger har det också varit kontroversiellt att komma med nya upptäckter. Hur är det med den akademiska friheten egentligen?
  • Bildningspodden live på Accelerator: Frida Kahlo 2020-09-23 Bildningspodden tillsammans med Stockholms Kvinnohistoriska bjuder in till ett samtal på konsthallen Accelerator om den ikoniska konstnären Frida Kahlo

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube