Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen

Välkommen till lärarutbildningarna!

Stockholms universitet erbjuder ett stort utbud av program och kurser som leder till lärarexamen och som ger kompetens att arbeta som lärare i olika ämnen, inom olika verksamheter och för alla åldrar. Lärarutbildningarna är påbyggbara så att alla har möjlighet att avlägga en magister- eller masterexamen. Därmed öppnas också vägen till fortsatta studier på forskarnivå.

Nyheter

  • Foto: Etienne Boulanger/Unsplash Seminarium om datahanteringsplaner 2019-12-11 Stockholms universitetsbibliotek och Avdelningen för forskningsstöd bjuder in till ett seminarium om datahanteringsplaner, något som är aktuellt just nu hos många forskningsfinansiärer.
  • "Humor på allvar" - nytt forskningprojekt får pengar från VR 2019-12-11 Nytt forskningsprojekt tilldelas nära 6 milj i forskningsanslag från VR . Detta innebär ett 4-årigt forskningsprojekt om humor, makt och motstånd i multietniska utbildningsmiljöer med namnet "Humor på allvar"
  • Foto: Niklas Björling Antalet antagna till utbildningar vid SU ökar med fyra procent 2019-12-10 Efter första urvalet för vårterminen 2020 ökar antalet antagna till Stockholms universitet med fyra procent jämfört med förra året. I hela landet är det fler behöriga sökande och antagna än någonsin tidigare.
  • Foto: Niklas Björling Studenthälsan i Stockholm och KTH inleder samarbete 2019-12-09 Studenthälsan i Stockholm utökar sin verksamhet och tar från och med årsskiftet även emot studenter från KTH. KTH:s studenthälsovård har hittills skötts av en extern partner. När avtalet med denna löper ut väljer lärosätet att ingå ett samarbete med Stockholms universitet.
Det finaste!

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube