Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen

Välkommen till lärarutbildningarna!

Stockholms universitet erbjuder ett stort utbud av program och kurser som leder till lärarexamen och som ger kompetens att arbeta som lärare i olika ämnen, inom olika verksamheter och för alla åldrar. Lärarutbildningarna är påbyggbara så att alla har möjlighet att avlägga en magister- eller masterexamen. Därmed öppnas också vägen till fortsatta studier på forskarnivå.

Nyheter

  • Vetenskapsrådets medel tillfaller forskning vid HSD 2019-11-11 Vetenskapsrådet har fattat beslut om vilka ansökningar som beviljats bidrag inom Utbildningsvetenskap 2019. Vid SU har sex forskare beviljats medel, sammanlagt drygt 32 000 000 kr.
  • Var med och fira fakulteten! 2019-11-08 2019 fyller Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet 100 år. Det vill vi fira genom att bjuda in medarbetare och studenter vid fakulteten till ett jubileumsfirande i Aula Magna den 17 december kl. 13-16. Är du intresserad av att medverka i firandet?
  • Konferens för lärare i moderna språk 2019-11-08 TAL är ett forskningsprojekt om moderna språk och muntlig språkfärdighet. Vid en heldagskonferens i januari 2020 rapporteras projektresultaten genom föreläsningar och diskussioner.
  • RATS TEATER: Samtalssoppa 2019-11-08 Välkommen till onsdagssamtal i november om identitet. Varje tillfälle inleds av gäster eller forskare följt av samtal och gratis vegsoppa.
För det vidare
Det finaste!

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube