Efter förra årets succé utökar vi nu Höstsalongen till två dagar - så att fler har möjlighet att besöka den. Vi välkomnar dina verk, som kan vara i olika tekniker: olja, akryl, akvarell, foto, keramik, glas, textil m.m.

Hur anmäler jag mig?

För att kunna planera utställningen ber vi dig att fylla i det formulär som finns här: https://form.jotform.com/201344507965962 senast den 30 augusti.

Fyll gärna i blanketten redan nu och komplettera den senare, genom länk som finns i svarsmejlet och som kommer upp när du skickar in blanketten (eller fyll i en ny blankett). Ladda upp foto på dina konstverk i blanketten.Vi återkommer sedan med praktiska detaljer när tiden för höstsalongen närmar sig. Max två föremål/utställare.

Uppgifterna i blanketten kommer också att ligga till grund för ett utställningsprogram som kommer att delas ut till besökarna på Höstsalongen.

Vilka kan delta?

Alla anställda vid universitetet kan anmäla sig och delta. Du behöver inte vara medlem i konstföreningen för denna aktivitet.

Vilka kan besöka Höstsalongen?

Utställningen är i år öppen både dagtid och kvällstid Detta för att fler ska få möjlighet att se den. Så medlemmar, arbetskamrater och vänner är välkomna!

Torsdag 22/10, kl. 11 - 14 och 16 – 18
Fredag 23/10 kl. 11 - 14

Frågor?

Vid frågor kontakta arbetsgruppen för Höstsalongen genom ingrid.tinglof@socarb.su.se

__________________________________________________________________

Tveka inte – visa din konst!

Med önskan om en kreativ sommar

/Konstföreningens styrelse