Stockholms universitet logo, länk till startsida

Boka konferens och möten

Stockholms universitet erbjuder flera olika lokaler för dig som ska anordna ett evenemang. Vi anordnar allt från internationella forskningssymposier, bolagsstämmor, konferenser och föreläsningar till mindre möten och mottagningar.

Våra lokaler ligger på universitetsområdet, bara några minuter med tunnelbana från Stockholms centrum. Konferensservice hjälper dig att boka lokaler och kan även vid behov ge professionell hjälp med planering och genomförande av ditt evenemang.

 

Konferensservice erbjuder flera olika tjänster. Via oss kan du boka lokaler i Aula Magna, men också andra lokaler inom Stockholms universitet i samband med konferensuppdrag. Vi hjälper dig att hitta lämplig lokal som passar ditt evenemang.

Vi kan även hjälpa till med själva arrangerandet av evenemanget. Utifrån era behov skräddarsyr vi då ett paket av tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med anmälningssidor och betalningshantering, namnskyltar, deltagarförteckningar och annan service till deltagare, beställningar av catering och blommor, med mera.

Kontakta oss för att få veta mer och för att få en offert. Skicka din bokningsförfrågan eller offertförfrågan till konferensservice@su.se så svarar vi inom kort.  Checklista för riskanalys vid evenemang (204 Kb)

 

I Aula Magna (Frescati) kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna. Här erbjuds en modern konferensanläggning i magnifika lokaler och en unik miljö.

Mer om lokalerna i Aula Magna

Stockholms universitet erbjuder även nybyggda konferenslokaler i Albano Hus 3 (plan 4). För boknings- eller offertförfrågan angående dessa lokaler vänligen kontakta: servicecenter@su.se

SU konferenslokaler i Albano Hus 3 plan4 (1984 Kb)

Checklista för riskanalys vid evenemang (204 Kb)

 

Aula Magna ligger på universitetsområde Frescati, mitt i Sveriges första nationalstadspark, bara några minuter med kollektivtrafik från Stockholms centrum. Hållplatsen är "Universitetet" för både Roslagsbanan och tunnelbanan och det är endast cirka 20 minuters promenad från stadskärnan.

Hitta till Aula Magna

 

Konferensservice

Vi hjälper dig att boka lokaler i bland annat Aula Magna för alla typer av evenemang, konferenser och möten. Dessutom erbjuder vi professionell hjälp med planering och genomförande av både stora och små evenemang som forskningskonferenser och olika typer av företagsarrangemang. 

För bokningsförfrågningar och offertförfrågan – kontakta oss på: konferensservice@su.se.

Postadress
Stockholms universitet
Fastighetsavdelningen
Konferensservice, Aula Magna
106 91 Stockholm

Besöks- och leveransadress
Konferensservice, Aula Magna
Stockholms universitet
Frescativägen 6
114 18 Stockholm

E-faktura
Från den 1 april 2019 ska du som leverantör skicka e-fakturor till Stockholms universitet.

Läs mer om hur du skickar e-fakturor på denna sida:

Information till dig som är leverantör

Vår fysiska faktureringsadress är:
Stockholms universitet
C8201
190 87 Rosersberg
Referens: 645, Konferensservice

På denna sida