Psykologi I – kurspaket öppnar för sen anmälan 15 juli

Psykologi I – kurspaket kommer att öppna för sen anmälan inför höstterminen 2024. För dig som missade deadline, inte har sökt någon kurs eller vill ändra ditt val finns möjlighet att göra en sen anmälan via antagning.se från och med den 15 juli.

Läs mer om Psykologi I – kurspaket i Utbildningskatalogen.

Du ansöker som vanligt via antagning.se.

Sena anmälningar handläggs löpande och det finns inte någon kompletteringstid. Det betyder att det kan löna sig att söka så snart som möjligt. Du kommer att behöva ladda upp handlingar som styrker din behörighet i samband med att du anmäler dig. Observera att det kan dröja ända fram till utbildningens start (2 september) innan du får besked.

Studenter i Albano. Foto: Jens Olof Lasthein
 

Varför ska du söka till Psykologi I – kurspaket?

  • Ämnet psykologi är ständigt med i toppen bland sökta utbildningar i Sverige, och Psykologprogrammet vid Stockholms universitet är ofta topp 5 av alla utbildningsprogram i landet.
  • Den fristående kursen Psykologi I har länge varit topp 5 av alla fristående kurser vid Stockholms universitet.
  • Kursen har nyligen omarbetats och ges nu som ett paket med 4 separata kurser. Dessa har också finslipats efter två terminers erfarenheter.
  • Studenterna läser sedan HT 2023 större delen tillsammans med studenterna som läser Psykologprogrammets första termin, vilket ger en engagerande grupp med studenter som kan inspirera varandra.
  • De ingående kurserna är noggrant planerade med en tydlig progression kurserna emellan.
  • Studenterna får en bred inblick i ämnet och dess mångfald.
  • Lärarna är också framstående forskare som kontinuerligt är med och genererar ny kunskap inom området.
  • Alla kurser har ett blandat kursformat med dels stora föreläsningar som ges i hybridformat (du kan närvara personligen eller digitalt via Zoom) och dels vissa obligatoriska aktiviteter som kräver personlig närvaro av studenterna (seminarier och examination).
  • Sist men inte minst, så ges kursen i det nya studentvänliga Campus Albano, ett helt nytt campus som invigdes i höstas, och som studenterna verkligen gillar att sitta och studera i.
 

Läs mer

Psykologi I - kurspaket (PS11KP)

Sen anmälan vid Stockholms universitet

Anmäl dig via antagning.se