Tidigare alumnevenemang

 1. Du är här:
 2. Start
 3. Stockholms universitet
 4. Samverkan
 5. Alumn
 6. Alumnevenemang
 7. Tidigare alumnevenemang
Tredje tisdag digital

Deltagare från hela världen på digital "Tredje tisdag"

Kenya, Indien, Tyskland, USA. Den digitala afterworken med quiz lockade alumner runt om i världen.

Tidigare alumnevenemang

 • Panelsamtal om hållbarhet på februari månads after work. Foto: Aarushi Balani Engagerande alumn-AW med hållbarhetstema En panel bestående av alumner och forskare med bakgrund i bland annat filosofi, naturgeografi och kulturgeografi delade med sig av sina perspektiv och sin kunskap på februari månads ”Tredje tisdagen”-AW.
 • Studenter och mentorer lyssnar på Alice Stål Ledarskapstrender diskuterades på afterwork Det var tema ”ledarskap” på årets första ”Tredje tisdag”. Alice Stål från Novare Leadership Academy introducerade deltagarna för tre trender inom framtidens ledarskap.
 • Kör med åtta personer uppställda vid fönster. Mörkt ute. "Tredje tisdag" - säsongsfinal i julens tecken För att riktigt marinera våra alumner i julstämning innan helgerna bjöds Stockholms universitetskör in på nytt efter det fina luciaframträdandet. Med glögg och pepparkakor fick också smaklökarna värma upp inför den stundande högtiden.
 • Lucia with her crown Luciafirande i Aula Magna Alumnverksamheten bjöd in studenter och alumner till luciafirande i Aula Magna.
 • Samtal kring lärartema Lärartema på afterwork Det var fokus på lärare när novembers "tredje tisdag" gick av stapeln. Tal av prorektor Clas Hättestrand, mingel och tema signerat BUV och Specialpedagogiska institutionen.
 • Människor som lyssnar på föreläsare Alumnevenemang i Reykjavik I början av november ordnade Stockholms universitet tillsammans med KTH och KI ett gemensamt alumnevenemang i samarbete med svenska ambassaden i Reykjavik.
 • After work med Frank Wilczek "Tredje tisdag" med nobelpristagare Frank Wilczek Höstregnet till trots tog sig ett stort antal alumner till Elite Palace Hotel för mingel och nätverkande. Och för att få lyssna på en nobelpristagare förstås.
 • Alumn-AW mingel Aktivt mingel på After Work-premiär Många tog chansen att återse gamla studiekamrater och knyta nya kontakter när premiären av ”Tredje tisdag” gick av stapeln den 17 september.
 • International Graduate School, klassåterträff 1979-80 Välfärdsstudier lockade studenter – som fastnade för Sverige De lämnade campus för att undvika ärtsoppa och pannkakor. Den svenska torsdagsklassikern gjorde inget vidare intryck på de internationella studenterna på 70-talet. Det gjorde däremot den svenska välfärdsmodellen.
 • Konstvisning på AlbaNova. Foto: Anna Niva Konsten på AlbaNova lyftes under guidad tur för alumner Stockholms universitets alumnnätverk ordnade i november två konstvisningar för sina medlemmar på universitetscentrum AlbaNova. Visningarna hölls på svenska respektive engelska och leddes av en av universitetets konstintendenter, Joakim Norrby.
Panelsamtal om hållbarhet på februari månads after work. Foto: Aarushi Balani

Engagerande alumn-AW med hållbarhetstema

En panel bestående av alumner och forskare med bakgrund i bland annat filosofi, naturgeografi och kulturgeografi delade med sig av sina perspektiv och sin kunskap på februari månads ”Tredje tisdagen”-AW.

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube