Stockholms universitet

Hitta jobb och praktik

MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.

Stockholms universitets tidigare karriärportal har stängts. Vi ser nu fram emot att lansera en ny och förbättrad karriärportal under hösten 2024.
 

Foto: Clément Morin
 

Ny karriärportal lanseras hösten 2024

Den nya portalen kommer att erbjuda ett mer träffsäkert karriärstöd för både studenter och alumner, fler möjligheter att hitta drömjobbet, sommarjobbet eller praktikplatsen, samt ett utökat nätverk av arbetsgivare både i Sverige och internationellt.

Information om den nya portalen kommer att skickas till alla studenter med aktuell kursregistrering under hösten, samt till de som hade konto i den tidigare portalen. 
Om du tar examen i sommar eller har studieuppehåll under hösten kan du registrera dig för att få information när portalen är på plats.

Anmäl dig här för information om nya portalen 

 

Delta i våra karriärevenemang

Hitta aktuella karriärevent i kalendern

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagar för olika utbildningsområden arrangeras av studentföreningar, institutioner och fakulteter inom Stockholms universitet.

Här hittar du arbetsmarknadsdagar vid Stockholms universitet

Kontakt vid Studentavdelningen

Se studie- och karriärvägledning

 

Vill du presentera din arbetsplats och rekrytera studenter på plats? Karriärservice guidar dig angående möjligheter och mötesplatser vid Stockholms universitet.

Träffa våra studenter på plats vid universitet

Som arbetsgivare kan du besöka oss, informera om din verksamhet och rekrytera direkt på plats. På Campus Frescati finns utställningsytor du kan hyra för att komma i kontakt med våra studenter. Vi anordnar även karriärseminarier där arbetsgivare medverkar.

Kontakta oss via: karriarservice@su.se

Hitta rätt kandidat via MyCareer

Observera: Stockholms universitets tidigare karriärportal har stängts. Vi ser nu fram emot att lansera en ny och förbättrad karriärportal under hösten 2024. Den nya portalen kommer att erbjuda arbetsgivare möjligheten att annonsera jobb, praktikplatser och examensarbeten riktade till universitetets studenter och alumner.

Registrera dig här för att få information när den nya karriärportalen lanseras

Medverka på arbetsmarknadsdagarna

Arbetsmarknadsdagar för olika utbildningsområden arrangeras av studentföreningar, institutioner och fakulteter inom Stockholms universitet. Här har du ypperliga tillfällen att presentera ditt företag eller din organisation och under avslappnade former knyta kontakter med studenter från de utbildningar som är relevanta för er.

Här hittar du mer information om arbetsmarknadsdagar vid Stockholms universitet

 

Studentambassadör - ett meriterande extrajobb

Studentambassadörerna är en viktig del i universitetets rekryteringsarbete, som representanter för universitetet och förebilder för gymnasieelever. Det är ett flexibelt och meriterande extrajobb som går utmärkt att kombinera med studier.

Studentambassadör – ett extrajobb där du inspirerar andra till studier

 

Kontakt

Du hittar aktuella kontaktuppgifter under respektive stycke på den här sidan.

På denna sida