Stockholms universitet logo, länk till startsida

Individuella samtal och telefonrådgivning på Studenthälsan i Stockholm

Som student har du möjlighet att boka tid för individuella samtal eller få telefonrådgivning. Nedan ser du vad vi erbjuder samt webbtidbokning och kontaktuppgifter.

Viktig information om vår verksamhet

Studenthälsan erbjuder för närvarande samtal enbart via telefon (se nedan). 

Fredagen den 4 juni är sista datumet för terminen då Studenthälsan lägger ut bokningsbara tider för individuella samtal. Fredagen den 20 augusti lägger vi återigen ut tider för bokning av samtal.

Telefonrådgivningen är öppen fram t.o.m. torsdagen den 24 juni och öppnar sedan åter torsdagen den 19 augusti.


 

Telefonrådgivning

Om du har generella frågor till Studenthälsan eller frågor som rör din egen situation och mående som student, är du välkommen att ringa på vår telefonrådgivning.

Torsdagar kl. 10.00–11.00
Telefonnummer: 08-674 77 00


 

Samtal om hälsa och levnadsvanor

Till företagssköterskorna på studenthälsan är du välkommen för samtal om dina hälso- och levnadsvanor. Det kan till exempel handla om sömn, kost, stress och egenvård. Du kontaktar våra företagssköterskor på telefon (se nedan) eller bokar tid i webbtidbokningen. Om meddelandet "Inga lediga tider tillgängliga för valda sökalternativ" kommer upp i webbtidbokningen, betyder det att samtalstiderna är slut för tillfället. Vi ringer upp dig på den tid du bokat. Kom ihåg att ange det telefonnummer som du önskar bli uppringd på när du bokar tid via webbtidboken. 

Till webbtidbokningen


Telefon

Du är välkommen att ringa Studenthälsans företagssköterskor måndag-fredag kl. 09.00-15.00. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar så ringer vi upp så snart vi kan.

Telefonnummer: 08-674 77 05, 08-674 76 92 eller 08-674 79 96.


 

Individuella samtal

Livet som student kan innebära olika typer av utmaningar och påfrestningar vilket kan inverka negativt på ditt mående och dina studier. Om du tror att du skulle vara hjälpt av en individuell samtalskontakt för att få stöd och hjälp med det som är problematiskt för dig, så är du välkommen att boka tid.

Bokning

För bokning av individuellt samtal med företagssköterska, kurator eller psykolog, gå till webbtidbokningen. Om meddelandet "Inga lediga tider tillgängliga för valda sökalternativ" kommer upp, betyder det att samtalstiderna är slut för tillfället. Vi lägger ut nya samtalstider på fredagar kl. 08.30. Vi ringer upp dig på den tid du bokat. Kom ihåg att ange det telefonnummer som du önskar bli uppringd på när du bokar tid via webbtidboken. 

Till webbtidbokningen


 

Walk and talk

Studenthälsan i Stockholm erbjuder Walk and talk via mobiltelefon. För mer information: Walk and talk

På denna sida