Stockholms universitet logo, länk till startsida

Välkomstaktiviteter

Vid terminsstart arrangerar vi ett antal välkomstaktiviteter för dig som är ny student. Under pandemin har dessa skett digitalt för att alla ska kunna delta på ett säkert sätt.

 

Välkomstdagen 27 augusti

Välkomstdagen för höstterminen 2021 äger rum online den 27 augusti på den här webbsidan. Det är ett evenemang som arrangeras centralt av Studentavdelningen och är för alla nya studenter*, oavsett ämne, kurs eller program.

Under Välkomstdagen ges bland annat ett seminarieprogram med viktig information och praktiska tips inför din studietid. Du kommer också att kunna lyssna och ställa dina frågor live till bland andra IT Helpdesk, Biblioteket, Stockholms universitets studentkår och våra studenter. 

*Information som rör din utbildning får du via din kurs-/programgivande institution via en introduktionsdag, introduktionsföreläsning eller liknande.

Du som blivit antagen till en lärarutbildning hittar din information på Ny lärarstudent.

Hitta din institution


 

Ny student – häng med oss på Instagram!

Under vecka 34 kommer vi att fokusera på dig som är ny student på vår Instagramkanal. Till exempel kommer det att bjudas på värdefull information, användbara tips, guidade turer med mera. Följ oss redan nu för att inte missa det! @stockholmuniversity

Kvinnlig student i grön stol på Biblioteket. Foto: Niklas Björling
Foto: Niklas Björling

 

Övriga välkomstaktiviteter

Vid terminsstart arrangeras även introduktionstillfällen av bland andra Biblioteket, Särskilt pedagogiskt stöd och Studie- och språkverkstaden. Program med utförligare information publiceras löpande på den här sidan.

30/8 Studieteknik på universitetet – så gör du

2/9 Studieteknik på universitetet – så gör du


 

Kontakt

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se

På denna sida