Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på flera stora utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. Hösten 2020 äger dessa mässor rum online.

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair.


Saco-mässan

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar varje år. Hösten 2020 ägde mässan rum online 24-27 november. Nästa mässtillfälle blir hösten 2021. Mer information om Saco Studentmässa 2021 kommer längre fram.

Läs mer på Saco Studentmässas webbplats


Bazaren 3–4 december

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Alla är välkomna till Bazaren, men för just utrikesfödda och för ungdomar som saknar kontaktnät på arbetsmarknaden är mässan speciellt viktig.
Stockholms universitet deltar på Bazaren som i år hålls digitalt den 3 och 4 december kl. 10.00-16.00. Du hittar oss på avdelningen för rekrytering och utbildning.

Läs mer om Digitala Bazaren 2020

Bazaren 2020 på sociala medier: hashtagg #bazaren


Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2020 hölls mässan digitalt och ägde rum den 18 november.

Läs mer om Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 


Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida