Workshopar

Workshopar om undervisning och lärande

Workshopar omundervisning och lärande

Hur får vi en bättre insyn i studenters lärprocesser? Hur kan vi stödja studenters lärande på bästa sätt och utveckla goda utbildningsmiljöer?

Många lärare är intresserade av att utveckla sin undervisning, bekanta sig med aktuella pedagogiska metoder och diskutera undervisning med lärarkollegiet. CeUL erbjuder workshopar om undervisning och lärande för att uppmuntra, främja och stödja samtal kring högskolepedagogik. Alla workshopar är öppna för samtliga universitetslärare oavsett om det är CeUL eller någon av universitetets institutioner som står värd.

 

MÅLgrupp: Universitetslärare

Workshopserie om video

Workshopserie om video

Ny workshop-serie i tre delar för dig som vill börja använda video i dina kurser. (Dessa kan med fördel även ses som fristående.)

MÅLgrupp: universitetslärare

Undervisning och lärande på expertkunnandets grund

Ta ett nytt grepp om din undervisning. I samverkan med kollegor utifrån en beprövad modell får du hjälp att utarbeta lärandeaktiviteter som hjälper dina studenter att få en verklig förståelse för just ditt ämne. 1 feb 2018.

Målgrupp: universitetslärare

Stötta dina studenters akademiska skrivande

Vill du stötta dina studenters utveckling av det akademiska läsandet och skrivandet? Vilka språkliga svårigheter har de studenter du möter? Hur kan du inkludera språkutvecklande övningar i den ordinarie undervisningen så att studenternas lärande ökar? Vi hjälper dig att utveckla din undervisning så att studenterna får möjlighet att utveckla sin akademiska läs- och skrivförmåga. 23 april.

Frågor om workshopar

Om du har några frågor om våra workshopar är du välkommen att kontakta vår workshopsamordnare.

Talia Adamsson Tfn 16 3630

E-mejl: ceul@su.se

Förslag på eller önskemål om workshopar?

Du kanske har förslag på eller önskemål om andra workshopar? Då är du välkommen att kontakta Ulf Olsson, universitetspedagogisk utvecklare.

E-mejl: ulf.olsson@su.se

Institutioner kan boka workshopar

Boka en eller flera inspirerande och kompetensutvecklande workshopar i högskolepedagogik för institutionens lärare. Workshopen ges då i samarbete med CeUL och institutionen står värd. Workshoparna avser att uppmuntra, främja och stödja samtal kring högskolepedagogik och är en möjlighet för institutionen att diskutera frågor som är relevanta för just er. Workshoparna är kostnadsfria för institutionen.

Välj workshop ur vårt kalenderutbud här intill.

Meriterande workshopar

Workshoparna är öppna för alla som undervisar vid Stockholms universitet.

Deltagande i tre workshopar samt genomförande av valfri fördjupningsuppgift motsvarar 1,5 hp inom ramen för behörighetsgivande högskolepedagogisk utbildning.