Om oss

Institutionen innehåller huvudområdena romanska språk, klassiska språk och latinamerikastudier. Undervisning bedrivs på grundläggande och avancerad nivå i följande ämnen (i bokstavsordning): Franska (romanska språk),Grekiska (klassiska språk), Italienska (romanska språk),Latin (klassiska språk), Latinamerikastudier (eget huvudområde), Portugisiska (romanska språk), Spanska (romanska språk). Huvudområdena romanska språk och klassiska språk har även utbildning på forskarnivå.

Kontaktuppgifter

Här finner du telefonnummer och mejladresser till prefekt och företrädare för huvudområden

Våra anställda

I databasen SUKAT finner du en sammanställning av och kontaktuppgifter till samtliga anställda vid Institutionen:
Stockholms universitets personalkatalog (SUKAT)

Presentationer av alla medarbetare hittar genom att gå in på Om oss > Kontakt > Medarbetare

Våra lokaler finns i Södra huset (blå höghusen), hus B och C, på plan 4 och 5

Romanska och klassiska institutionen
Universitetsvägen 10 B-C, plan 4 och 5,
Frescati, Stockholm

Romanska och klassiska institutionen
SE – 106 91 Stockholm