Styrdokument

Grön växt

Miljö, arbetsmiljö & jämställdhet

Läs om vårt arbete för miljön och arbetsmiljön samt vårt jämställdhetsarbete. Kontakta Arbetsmiljögruppen om jämställdhet, likabehandling och sexuella trakasserier. I Arbetsmiljögruppen ingår arbetsmiljöombud/skyddsombud, jämställdhetsombud och för studenter: kontaktperson för likabehandlingsfrågor.

Omslag verksamhetsberättelser

Verksamhetsberättelse

Här hittar du verksamhetsberättelser för tidigare Institutionen för nordiska språk vid Stockholms universitet 2002–2012. Sedan vi 2013 blev Institutionen för svenska och flerspråkighet, tillsammans med Centrum för tvåspråkighetsforskning och Tolk- och översättarinstitutet, har vi inte givit ut någon verksamhetsberättelse.

Kontakt Svefler

Hus D

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer
Se Hitta till oss.

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Medarbetare personal
Jäåmställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, sexuella trakasserier, miljö, arbetsmiljö
NÄR
Stockholms universitets rektors blogg Astrid Söderbergh Widding

En animerad historia

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige.

Facebook Svefler

www.facebook.com/svefler