Centrum för universitetslärarutbildning

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Centrum för universitetslärarutbildning
Pixabay

Utlysning av positioner som pedagogiska ambassadörer 2022

Ansök om position som pedagogisk ambassadör. Som pedagogisk ambassadör leder du ett pedagogiskt utvecklingsprojekt inom din egen verksamhet. Projektet ska stimulera den pedagogiska infrastrukturen vid institutionen. Du stödjer kollegor, leder pedagogiska diskussioner, initierar och driver utvecklingsdagar om frågor som är relevanta för dig och dina lärarkollegor.

Sama Agahi om Samverkansinlärning

Samverkansinlärning ger effektivare studier

Intresset för samverkansinlärning ökar vid universitetet. Det handlar om ett kollaborativt lärande, att studenter lär sig saker tillsammans. Flera institutioner har prövat den pedagogiska modellen och har positiva erfarenheter. Sama Agahi är studierektor vid Filosofiska institutionen och koordinerar nätverket för samverkansinlärning vid SU.

Två universitetslärare på plats i hybridlärosal. Foto: Stockholms universitet

Gör en djupdykning i hybridundervisning

Läs din högskolepedagogiska kurs i hybridformat. I höst erbjuder Centrum för universitetslärarutbildning universitetets lärare att läsa baskursen UL1 på ett nytt sätt i nya hybridlärosalar i campus Albano.

Aktuell högskolepedagogisk forskning
Pedagogisk skiclighet start
Högskolepedagogiska nätverk
Pedagogeeks

Årets lärare - ett pris för bra undervisning

Årets lärare - ett pris för bra undervisning

social media

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube