Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen

Välkommen till lärarutbildningarna!

Stockholms universitet erbjuder ett stort utbud av program och kurser som leder till lärarexamen och som ger kompetens att arbeta som lärare i olika ämnen, inom olika verksamheter och för alla åldrar. Lärarutbildningarna är påbyggbara så att alla har möjlighet att avlägga en magister- eller masterexamen. Därmed öppnas också vägen till fortsatta studier på forskarnivå.

Nyheter

  • Scenpodden live: Barnkonventionen 2020-02-27 Under 2020 blev barnkonventionen lag i Sverige. Vad innebär det i praktiken, för forskare, för privatpersoner – och för kulturutövare? Hur kan scenkonsten möta barnperspektivet och vad innebär kultur för alla?
  • VFU-klusteruppbyggnaden pågår för fullt 2020-02-27 VFU-klusteruppbyggnaden vid Stockholms universitet pågår för fullt. Under våren 2020 har universitetet tillsammans med fem kommuner startat upp nio kluster och fler är på gång till.
  • Bildningspodden live: Om hjärnan 2020-02-26 Vad vet egentligen vetenskapen om hjärnan? Bildningspodden tar tempen på hjärnan tillsammans med Christian Broberger, professor i neurokemi och Hatice Zora, forskare i lingvistik.
Det finaste!
Lärarutbildningens nyhetsbrev

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube