Undersökningen genomfördes under perioden 17 november till 19 december 2022, och alla internationella studenter vid Stockholms universitet fick inbjudan att delta i enkäten.

International Student Barometer, ISB, är en av de största undersökningarna för internationella studenter, som jämför av internationella studenters förväntningar och uppfattningar om universitetet under deras studietid.  Undersökningen innehåller frågor kring undervisning, mottagande, karriärstöd, utbildningskvalitet, studiemiljö och vad som fick studenten att välja Stockholms universitet. Undersökningen utvärderar även vad studenterna värdesätter mest och om de skulle rekommendera Stockholms universitet till andra.

Nannette Ripmeester from i-graduate kommer presentera resultatet från årets undersökning bland Stockholms universitets internationella studenter i jämförelse med det globala resultatet. Presentationen riktar sig särskilt till alla medarbetare som arbetar med frågor som rör internationella studenter, men alla medarbetare som är intresserade av resultatet är välkomna att delta.

 

Presentationen sker digitallt via Zoom.
OBS! Presentationen sker på engelska.

> Anmäl dig!

 

Kontakt

Serena Nobili, Kommunikationsavdelningen

Tina Larsson, Studentavdelningen