Jobba hos oss

Vill du arbeta med oss på Stockholms universitet? Lediga anställningar på Nationalekonomiska institutionen utlyses och ansöks på Stockholms universitets webbsida för lediga jobb.

En översikt över samliga lediga anställningar vid Stockholms universitet finns tillgänglig vid universtitetets centrala webbplats. Där hittar du också information om universitetets ansökningsordning och mall för ansökan.

Lediga jobb på Stockholms universitet

 

Gruppövningslärare på grundkursen

Har du lust att undervisa? Har du läst minst två terminer nationalekonomi och är snart klar med kandidatuppsatsen? Då är du välkommen att söka arbete hos oss som gruppövningslärare på grundkursen. Vi behöver löpande övningslärare till momenten ”Mikroteori med tillämpningar” och ”Makroteori med tillämpningar”. Undervisningen sker på dagtid för båda och sträcker sig över tio veckor. Arbetet innebär att du kommer att undervisa på gruppövningar, leda seminarier och delta i examinationen. Vi söker även lärare till kvällskursen ”Makroteori med tillämpningar”. Den läses på halvfart och undervisningen är utspridd under hela terminen.

Låter det intressant? Anmäl dig till peter.langenius@ne.su.se. Använd gärna detta formulär:

Intresseanmälan_TA (55 Kb)

På denna sida