1. Du är här:
  3. Stockholms universitets Östersjöcentrum
  4. Om oss
  5. Nyheter
  6. Forskare ställs mot väggen - Hur mår Östersjön egentligen (och spelar det någon roll)?

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Forskare ställs mot väggen - Hur mår Östersjön egentligen (och spelar det någon roll)?" till en vän..

Skicka "Forskare ställs mot väggen - Hur mår Östersjön egentligen (och spelar det någon roll)?" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Stockholms universitets Östersjöcentrum

Vetenskap och kommunikation med havet i fokus

Vi samlar och förmedlar användbar kunskap om Östersjön till rätt plats i samhället.

Havsnyheter från Stockholms universitet

Våra nyhetsbrev innehåller både nyheter om vår egen verksamhet och om annan marin verksamhet vid Stockholms universitet. Här visas de senaste: