Konferenser, symposier och workshoppar

5. Evenemang
  6. Konferenser, symposier och workshoppar

Konferenser, symposier och workshoppar

Här hittar du information om konferenser, workshoppar, symposier och oregelbundna seminarier som anordnas av Institutionen för svenska och flerspråkighet vid Stockholms universitet.

NCB12

Konferens "The 12th Nordic Conference on Bilingualism (NCB12)" är inställd tills vidare

The 12th Nordic Conference on Bilingualism ställs in på obestämd framtid på grund av COVID-19-pandemin.

Konferens 2021: Språkets betydelse för högre utbildning och yrkesutövande

Språkets betydelse för högre utbildning och yrkesutövande. En nationell konferens för erfarenhetsutbyte om språkinsatser av olika slag inom kompletterande utbildningar för personer med utländsk examen. Konferensen är uppskjuten till hösten 2021 p.g.a. det rådande läget med Coronaviruset. Istället ger vi en digital seminarieserie under våren.

ASLA logo

Symposium: ASLA 2022

Det nationella symposiet för ASLA, Svenska föreningen för tillämpad språkvetenskap, anordnas den 78 april 2022 vid Stockholms universitet.

Temat är Språk i praktiken – i en föränderlig värld, vilket ska tolkas i vid och kreativ bemärkelse. Även bidrag inom tillämpad språkvetenskap som inte direkt knyter an till temat är välkomna. Utöver sessionspresentationer innehåller symposiet fyra plenarföredrag och ett panelsamtal.

Tidigare anordnade konferenser, workshoppar, symposier, seminarier

Här finns information om tidigare anordnade konferenser, workshoppar, symposier och oregelbundna seminarier sedan 2004.

Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Högre seminarier och kollokvier