• Institutionen för svenska och flerspråkighet (Svefler)
  • Hus D, plan 3–6
  • Tolk- och översättarinstitutet (TÖI)
    Hus D, plan 5
  • Centrum för tvåspråkighetsforskning (Centret)
    Hus D, plan 3–4
Sommarblomster. Foto: Frugan, MostPhotos
Foto: Frugan, MostPhotos

Sommartider och coronastängt

• Institutionen (plan D3–6) har sommarstängt (låst) fredag 19 juni – söndag 9 augusti.
  • Vi fortsätter dock att ha stängt (låst) även veckan efter (10–16 aug.) p.g.a. coronapandemin, utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Studievägledare, studentexpeditioner och kursadministratörer har särskilda telefontider under sommaren, även efter 9 augusti. Se studentexpeditioner och studievägledare för detaljerade telefontider.

Öppet fr.o.m. 17 augusti, men stängt på fredagar (och helger)

Vi kommer att ha öppet på institutionen som före coronapandemin, måndag–torsdag. Vi håller stängt fredag–söndag.

Hus D Plan 5–6 Plan 3–4
Måndag–torsdag 08:0018:15 08:00–20:00
Fredag Stängt Stängt
Lördag-söndag Stängt Stängt

Passerkort med kod krävs både från trapphusen och hissarna för att komma in när det inte är öppet (dvs. inte upplåst).

Öppettiderna gäller när du kommer från det norra trapphuset. Från södra trapphuset (det mot parkeringen) är alltid dörrarna till plan 3, 5 och 6 låsta, och du måste använda passerkort med kod. Om du inte har det använd det norra trapphuset, eller ta hissarna. Vi öppnar inte "när man knackar".

Öppettider studentexpeditioner och studievägledare

Våra studentexpeditioner och studievägledare har särskilda telefon- och besökstider:

_______________

Observera att denna sida visas på Institutionen för svenska och flerspråkighets huvudsajt. Om du nyss befann dig på Centrum för tvåspråkighetsforsknings sajt eller på TÖI:s sajt, backa tillbaka i webbläsaren om du vill till någon av de sajterna igen.