• Institutionen för svenska och flerspråkighet (Svefler)
  • Hus D, plan 3–6
  • Tolk- och översättarinstitutet (TÖI)
    Hus D, plan 5
  • Centrum för tvåspråkighetsforskning (Centret)
    Hus D, plan 3–4

Institutionen är låst

På grund av den rådande situationen med coronaviruset (Covid-19) är institutionen låst. (Medarbetare som behöver komma in: ta med passerkort.)

Påskliljor. Foto alltinggratis.se

Påsktider

Institutionen är stängd och låst från och med Långfredagen till och med Annandag påsk. Administrationen är även ledig på Skärtorsdagen. Studentexpeditioner och studievägledare har särskilda telefontider.

Hus D Plan 5–6 Plan 3–4
Måndag–torsdag 08:0018:15 08:00–20:00
Fredag 08:0018:15 08:00–18:00
Lördag-söndag Stängt

Passerkort med kod krävs både från trapphusen och hissarna för att komma in när det inte är öppet (dvs. inte upplåst).

Öppettiderna gäller när du kommer från det norra trapphuset. Från södra trapphuset (det mot parkeringen) är alltid dörrarna till plan 3, 5 och 6 låsta, och du måste använda passerkort med kod. Om du inte har det använd det norra trapphuset, eller ta hissarna. Vi öppnar inte "när man knackar".

Öppettider studentexpeditioner, studievägledare och kompendieförsäljning

Våra studentexpeditioner, studievägledare och vår kompendieförsäljning har var och en sina särskilda besökstider:

_______________

Observera att denna sida visas på Institutionen för svenska och flerspråkighets huvudsajt. Om du nyss befann dig på Centrum för tvåspråkighetsforsknings sajt eller på TÖI:s sajt, backa tillbaka i webbläsaren om du vill till någon av de sajterna igen.