D-huset fotat ur grodperspektiv. Foto: Pia Nordin
Institutionen är stängd på Kristi himmelsfärdsdag 30/5. Blå himme, vita molm, vit strålande sol.

Trevlig Kristi himmelsfärdsdag!

Torsdag 13 maj är institutionen stängd p.g.a. helgdag. Det innebär att studentexpeditionerna och studievägledarnas telefontider är inställda. Deras besökstider fortsätter att vara inställda liksom att institutionen är låst på grund av situationen med coronapandemin.

Hitta till oss på Svefler

Vi finns i hus D, Södra huset, Frescati på plan 3–6, 8 och ovanför Universitetsbiblioteket på plan 6 (doktorander). Studentexpeditioner och studievägledare finns på plan 6 utom TÖI, som finns på plan 5 och tvåspråkighet som finns på plan 4. Nu under de rådande omständigheterna med coronapandemin är institutionen låst, och besökstiderna är inställda. Se Kontakt.

Gatuadress

Adresser, telefon, fax och e-post

Vi har olika adresser för besök, post och fakturor.

Symbolisk bild av en rullstol. Illustration: werg, MostPhotos

Här hittar du information om tillgänglighet, trapphus och hissar.

Karta över Campus Frescati

Kartor

Kartor över campus.

Klocka med himmel och träd i bakgrunden. Clock with sky and trees in the background.

Öppettider

Institutionen är tills vidare låst alla veckans dagar på samtliga plan (D3–D6). Detta utifrån de nya restriktionerna under den rådande pandemin. Våra studentexpeditioner och studievägledare kan du eventuellt boka en tid med.

Lokaler

Institutionen för svenska och flerspråkighets studievägledare/studentexpeditioner finns på plan 4–6 och våra medarbetare sitter på plan 3–6 och 8 i hus D (Södra huset) samt ovanför Universitetsbiblioteket på plan 6 (doktorander).

Tunnelbana. Foto: Orasis foto

Kommunikationer och parkering

Till oss kan du åka tunnelbana, Roslagsbanan samt buss eller bil plus 5–10 minuters promenad. Cykelställ, bil- och motorcykelparkering finns nära hus D/Södra huset, som vi sitter i. Färdtjänst, taxi och varubilar kan köra upp till entrén på plan 2 (gatuplan mot Södra parkeringen).

Flygplan SAS Foto: Bertil Bernhardsson. MostPhotis

Reseinformation

Informationen är på engelska och visas på Sveflers engelska sajt.

SIgn H O T E L L from behind with Stockholm sunset view in the background

Boende

Informationen är på engelska och visas på Sveflers engelska sajt.

Trafikinformation
Turistinformation alltomstockholm.se
Turistinformation sweden.se
Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Öppettider
Se Öppettider.

Jämställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, Sexuella trakasserier, Miljö, Arbetsmiljö
Har du idéer och förslag på miljöarbete?
NÄR
Stockholms universitets rektors blogg Astrid Söderbergh Widding

En animerad historia

Stockholms universitet. En animerad historia. Illustration: Sara-Mara

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige. (Filmen öppnas i Youtube.)

Svefler och SU i sociala medierSvefler på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Svefler på YouTube