Hitta till oss på Svefler

Gatuadress

Adresser, telefon, fax och e-post

Vi har olika adresser för besök, post och fakturor.

Karta över Campus Frescati

Kartor

Kartor över campus. Institutionen för svenska och flerspråkighet finns i hus D, Södra huset i Frescati, på plan 3–6 och 8. Studentexpeditioner och studievägledare sitter på plan 5 (TÖI) och 6 (alla andra).

Symbolisk bild av en rullstol. Illustration: werg, MostPhotos

Tillgänglighet

Vi finns i hus D, plan 3–6, Södra huset, Frescati. Här hittar du information om trapphus, hissar och tillgänglighet.

Swedish for International Students

Lokaler

Våra studentexpeditioner och studievägledare finns på plan 5–6, och personalens arbetsrum finns på plan 3–6 i hus D (Södra huset).

Klocka med himmel och träd i bakgrunden. Clock with sky and trees in the background.

Öppettider

Vi har olika öppettider på våre fyra våningsplan. Studentexpeditioner och studievägledare har särskilda telefon- och besökstider.

Tunnelbana. Foto: Orasis foto

Kommunikationer och parkering

Du kommer enkelt till oss med tunnelbana, Roslagsbanan, buss eller bil plus 5–10 minuters promenad. Cykelställ, bil- och motorcykelparkering finns nära hus D/Södra huset, som vi sitter i. Färdtjänst, taxi och varubilar kan köra upp till entrén på plan 2.

Trafikinformation
Turistinformation alltomstockholm.se
Turistinformation sweden.se

Kontakt Svefler

Hus D

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Öppettider
Se Öppettider.

Medarbetare personal
Jäåmställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, sexuella trakasserier, miljö, arbetsmiljö
NÄR
Stockholms universitets rektors blogg Astrid Söderbergh Widding

En animerad historia

Stockholms universitet. En animerad historia. Illustration: Sara-Mara

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige. (Filmen öppnas i Youtube.)

Facebook Svefler

www.facebook.com/svefler