Stockholms universitet logo, länk till startsida

Öppet hus

Den 22 mars 2023 bjuder Stockholms universitet in till Öppet hus. Du har då chansen att träffa våra studenter och medarbetare, få veta mer om vårt stora utbud av utbildningar och hur det är att plugga hos oss. Läs mer under film- och bildspelet.

Öppet hus äger rum 22 mars kl. 13-18 i Aula Magna på Campus Frescati och består av informationspass, mässa och guidade turer. Besöket är gratis och kräver ingen föranmälan. Varmt välkommen!

 

Informationspass

I aulans hörsal kan du ta del av fyra presentationer med olika teman. Varje pass är 20 minuter och ges vid två tillfällen under dagen.

Kl. 13:30-13:50 Stockholms universitets breda utbud av ämnen och utbildningar
Kl. 14:00-14:20 Att plugga vid SU - träffa våra studenter
Kl. 14:30-14:50 Bygg din kandidatexamen av fristående kurser
Kl. 15:00-15:20 Stöd till våra studenter
Kl. 15:30-15:50 Stockholms universitets breda utbud av ämnen och utbildningar
Kl. 16:00-16:20 Att plugga vid SU - träffa våra studenter
Kl. 16:30-16:50 Bygg din kandidatexamen av fristående kurser
Kl. 17:00-17:20 Stöd till våra studenter
 

Mässa

På mässan finns representanter för alla våra ämnen för att berätta om sina utbildningar och svara på dina frågor. Prata med våra centrala studie- och karriärvägledarna för stöd i studievalet, ta reda på mer om utbytesstudier, få information om det stöd som erbjuds studenter med funktionsnedsättning och träffa antagningshandläggare. Stockholms universitets studentkår finns också på plats för att berätta om det rika studentlivet vid SU.

Lista över utställare publiceras senare.

 

Guidade turer

Följ med på en guidad tur runt vårt huvudcampus Frescati för övergripande information om vad som finns var och en glimt av studiemiljön. Turen tar ca 30 minuter och startar utanför Aula Magna. Begränsat antal platser, ingen föranmälan.

 

Påminn mig!

Vill du att vi skickar dig en påminnelse och mer information inför vårt nästa Öppet hus? Lämna din e-post nedan så återkommer vi till dig.

 

Kontakt

Studentavdelningen

E-post: oppethus@su.se

På denna sida