Stockholms universitet

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga vid Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig? Ta chansen att träffa oss på en mässa!

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. 

 

Saco Studentmässa

Saco studentmässa är Sveriges största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. Många unga börjar fundera över sina studieval när de besöker mässan. De hittar en mängd olika utbildningar, får inspiration och samlar fakta. Genom att delta i seminarier/webbinarier, prata med utställare och få vägledning av studievägledare börjar de sin resa mot sin framtidsdröm. Stockholms universitet finns på plats med studenter och personal för att bemöta intresset från besökarna. 

På Saco Studentmässas egen webbplats kan du läsa mer:

Läs mer om Saco Studentmässa

Här kan du läsa ett reportage från vårt deltagande 2023:

Många intresserade besökare vid årets studentmässa

 

Bazaren

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Bazaren riktar sig till arbetssökande i regionen som har mer arbetslivserfarenhet, är på väg att etablera sig, samt till de personer som står längre från arbetsmarknaden.

Läs mer om Bazaren

 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

På denna sida