Almedalsveckan 2013

Stockholms universitets Östersjöcentrum i Almedalen

Stockholms universitets Östersjöcentrum arrangerade ett seminarium i Almedalen där forskare, kommunikationsexperter och övriga talespersoner med ett starkt engagemang i Östersjön medverkade.

Raukar på Gotland

Forskningskommunikation för Östersjön

Ökad information om vad forskningen säger om Östersjöns status är avgörande för att politiker ska ta de beslut som krävs för att rädda Östersjön. Det var huvudbudskapet vid ett seminarium arrangerat av Östersjöcentrum vid Stockholms universitet under Almedalsveckan.

J. Lokrantz/Azote

Östersjöns framtid ligger i medborgarnas händer

Östersjön mår dåligt. Mer kunskap måste nå politiker och myndigheter men också allmänheten. Vad kan forskningskommunikation bidra med? Stockholms universitets Östersjöcentrum arrangerar ett seminarium i Almedalen med både fakta och visioner – Hav tröst!

På plats i Almedalen

Östersjöcentrum arrangerade ett av Stockholms universitets seminarium under årets Almedalsvecka.

Hav Tröst! Delad kunskap kan rädda Östersjön
Tid: 4 juli 16:30- 18:00 med efterföljande mingel
Plats: Almedalens Hotell, Strandvägen 8

Seminariet direktsändes och finns nu tillgängligt på universitetets videokanal.

Stockholms universitets Östersjöcentrum

Forskning, analys och kommunikation som gör skillnad för Östersjöns miljö.

Östersjöcentrums verksamhet