AMBA Ackreditering

Stockholm Business School vid Stockholms universitet har i maj 2021 officiellt mottagit re-ackreditering för sitt MBA-program av Association of MBAs (AMBA), en ledande aktör inom utbildningar för Masters in Business Administration.

AMBA-ackreditering är en garant för högsta möjliga kvalitet på ett Executive MBA-program och ges endast till de bästa topp 2% av världens tusentals Business schools. Organisationen AMBA delar ut ackrediteringar av MBA, MBM samt DBA-program.

AMBA’s rigorösa kriterier garanterar att endast de mest högkvalitativa programmen som kan leverera högsta standard av undervisning, kursplan och studentinteraktion uppnår AMBA-ackrediteringen.

En ackreditering från AMBA är internationell och AMBA arbetar genom seniora akademiker från topprankade universitet runt världen för att kontinuerligt uppdatera kriterierna för att bibehålla en fördjupad och detaljerad nivå. AMBA anser att ackrediterade program ska vara av högsta standard och reflektera förändringar och innovation inom MBA-utbildningar. På så vis utmanas ackrediterade Business Schools att kontinuerligt prestera på högsta nivå.

Stockholm Business School blir AMBA-ackrediterad som andra Business school i Sverige samt som den första i Stockholm. Skolan erhöll den första ackrediteringen i maj 2018 och blev re-ackrediterad i maj 2021.

Läs mer om Association of AMBA

På denna sida