Fortsatt webbaserad undervisning i höst

Med anledning av coronapandemin kommer Institutionen för språkdidaktik att fortsätta med webbaserad undervisning fram till sista oktober 2021.

Kvinnlig student som deltar i ett onlinemöte
Foto: kasto80/Mostphotos

Utifrån rådande läge med coronapandemin och ansvariga myndigheters rekommendationer fortsätter Institutionen för språkdidaktik (ISD) att ha webbaserad undervisning fram till sista oktober 2021. En del kursmoment kan komma att utföras på campus, men i så fall får du anvisningar från din lärare om vad som gäller.

Läs mer om Stockholms universitets ställningstaganden relaterat till covid-19:
Information om covid-19

Undervisning via Zoom

Föreläsningar och seminarier ges huvudsakligen via e-mötestjänsten Zoom. För att kunna delta i undervisningen behöver du därför installera Zoom på din dator:
Kom igång med e-mötestjänsten Zoom

Det kan vara svårt att få studierna att fungera på distans. Studie- och språkverkstaden tipsar om hur du kan hantera situationen:
Råd till dig som pluggar hemma

För dig som ska göra din VFU

• VFU-kurserna vid Institutionen för språkdidaktik genomförs som planerat.
  • Om du av covid-19-relaterade skäl inte kan göra din VFU kan du ansöka om dispens för att bli examinerad vid nästa VFU-kurstillfälle. Tänk på att vara ute i god tid med din dispensansökan. Kontakta din studievägledare för mer information och ansökningsblankett: studievagledare@isd.su.se

Frågor och svar om VFU i coronatider

Råd och rutiner för dig som studerar vid ISD