Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen

Välkommen till lärarutbildningarna!

Stockholms universitet erbjuder ett stort utbud av program och kurser som leder till lärarexamen och som ger kompetens att arbeta som lärare i olika ämnen, inom olika verksamheter och för alla åldrar. Lärarutbildningarna är påbyggbara så att alla har möjlighet att avlägga en magister- eller masterexamen. Därmed öppnas också vägen till fortsatta studier på forskarnivå.

Kille och tjej som äter och pratar.

Läs kurs i sommar. För att du vill. Och för att du nu kan.

Nu finns sommarkurser för dig som är verksam lärare eller är lärarstudent och för dig som vill bli student. Och även för dig som vill veta vad akademiska studier innebär.

Nyheter

  • Vill du delta i ett forskningsprojekt om föräldrasamverkan i skolan? 2018-02-16 Lärare i år 1-6 och föräldrar sökes i Stockholms och Mälardalsområdet.
  • Välkommen på öppen studio! 2018-02-16 På måndagar kl. 09-10.30 står dörren till sal 156 i Studenthuset öppen. Ta med dig kaffe och macka, slå dig ner och kom igång med veckoplanering, läsande eller skrivande.
  • Passionerad forskare ny professor på BUV 2018-02-15 Arniika Kuusisto, är ny professor på Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet. Hon har närmast i tid varit docent vid Faculty of Educational Sciences, University of Helsinki och innehar titeln Hedersforskare på Department of Education, University of Oxford.

Program och kurser

Till utbildningskatalogen
För det vidare

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube