Profiles

L Kjellman

Linda Kjellman

Studie- och karriärvägledare

View page in English
Arbetar vid Företagsekonomiska institutionen
Telefon 08-674 71 43
E-post linda.kjellman@sbs.su.se
Besöksadress Kräftriket hus 15
Rum 15:215
Postadress Företagsekonomiska institutionen 106 91 Stockholm

Om mig

Linda arbetar sedan 2013 som studie- och karriärvägledare vid Företagsekonomiska institutionen (Stockholm Business School) och arbetar med institutionens masterprogram. Linda har fasta telefon- och mottagningstider där hon erbjuder kvalificerad vägledning i studie- och yrkesfrågor.

Linda har en ekonomie magisterexamen och har tidigare arbetet som konsult. Hon har bland annat erfarenhet av organisationsutveckling, rekrytering, kompetenskartläggning samt coaching och karriärplanering.

Genom att regelbundet delta i återkommande utbildningar, informationsmöten och konferenser håller studievägledarna sig uppdaterad om nyheter och förändringar som påverkar studier vid universitetet och institutionen.

Studievägledning är en professionell verksamhet som bedrivs i syfte att hjälpa studenterna att själva fatta välgrundade beslut om sina studier och sitt framtida yrkesval.

Både befintliga och pressumtiva studenter är varmt välkomna att kontakta institutionens studievägledare. Studievägledarna har tystnadsplikt.

 

Senast uppdaterad: 29 april 2020

Bokmärk och dela Tipsa