Stockholms universitet

Clara FagerlindUtbildningsadministratör

Om mig

Jag arbetar som administratör vid Centrum för universitetslärarutbildning, CeUL, och administrerar centrats utbud av högskolepedagogiska och kompetensutvecklande kurser, workshopar och andra aktiviteter.

CeUL är en nätverksorganisation som består av medarbetare från flera av institutionerna vid Stockholms universitet. Vi arbetar för att stimulera till engagerande och högkvalitativ undervisning på alla nivåer vid Stockholms universitet. Vi stödjer lärare och institutioner att utveckla undervisning och skapa goda utbildningsmiljöer för att på bästa sätt underlätta studenters lärande.

Läs gärna på vår hemsida om olika aktuella projekt i syfte att stimulera pedagogisk utveckling vid universitetets institutioner. Tanken är att bygga pedagogisk kompetens genom att fokusera på de olika pedagogiska miljöer som universitetslärare verkar inom.

Du är välkommen att höra av dig til mig med frågor om högskolepedagogisk kompetensutveckling, våra pågående högskolepedagogiska projekt eller om du har en idé om ett pedagogiskt utvecklingsprojekt inom din egen verksamhet som du gärna skulle vilja förverkliga.

Mer om oss och vår verksamhet