Centrum för universitetslärarutbildning

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Centrum för universitetslärarutbildning
Ulf Olsson, universitetspedagogisk utvecklare

Konsulthjälp med fokus på pedagogiska processer ─ så utvecklar du din undervisning online

Har du frågor om hur du anpassar och utvecklar din undervisning till online-formatet med hjälp av e-mötesverktyget Zoom och lärplattformen Athena? Centrum för universitetslärarutbildning erbjuder nu universitetslärare stöd i dessa frågor med fokus på pedagogiska processer.

Samverkans-Inlärningskonferens vid Stockholms universitet

Virtuell konferens: Om samverkansinlärning för ökad genomströmning

Tillfälle för dig som undervisar vid Stockholms universitet att lära mer om pedagogisk modell som hjälper studenter att lyckas på svåra, ofta inledande kurser. Nationell konferens om samverkansinlärning (eng. Supplemental Instruction) hålls online den 22 oktober.

Hållbar forskarhandledning. Högskolepedagogisk temadag.

Online: Högskolepedagogisk temadag om hållbar forskarhandledning

Vilka orsaker och faktorer påverkar doktoranders välmående? Hur skapar vi en god miljö där doktorander har möjlighet att växa och utvecklas? Högskolepedagogisk temadag med gott om exempel och strategier för att uppnå just en hållbar forskarhandledning.

Zoom undervisning

Så distansundervisar du i Zoom

I en situation då allt fler av oss behöver hålla sig hemma behöver vi hitta andra sätt att mötas i undervisningen. Tips och råd till universitetslärare om vad som kan vara bra tänka på och göra vid distansundervisning i e-mötestjänsten Zoom.