Kontakt

 

Studievägledning

Vägledningen är till för dig som funderar på att börja studera, redan är student eller nyligen avslutat dina studier i kriminologi vid Stockholms universitet. Hos oss får du ämnesspecifik vägledning och information om institutionens kurs- och programutbud, utlandsstudier, vidarerutbildningsmöjligheter, arbetsmarknadsfrågor etc. Vi svarar på frågor kring din studiesituation och stöttar i ärenden som studieuppehåll och studieplanering. Läs mer här

Studievägledningen samordnar också Kriminologiska institutionens stöd för studenter med olika typer av funktionsnedsättning men för att ta del av stödet måste du först göra en ansökan. Här kan du läsa mer om hur du gör.

Du kan kontaktar oss via e-post eller boka besöka under våra mottagningstider, se nedan

Studievägledare
 

Studentexpedition

För frågor om registrering, scheman, tillgodoräknanden, utlämnande av allmän handling (exempeltentor), kursplaner, DiVA, studieintyg och annat som rör kursadministration kontaktar du vår studentexpedition. För mejladress eller öppettider se nedan.

Studentexpedition
Studierektor på grundnivå
Studierektor på avancerad nivå
Studierektor på forskarutbildningen
 

Gymnasiearbeten

Skriver du ett skolarbete och vill komma i kontakt med någon som kan svara på frågor om kriminologi? Vi hjälper gärna till med litteraturtips och kan hänvisa er vidare, men har tyvärr inte möjlighet att ställa upp på intervjuer eller ge fördjupade svar på olika frågeställningar. Mejla till gymnasium@criminology.su.se.

På denna sida