Bibliotek

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Bibliotek
Träd tidig vår vid Bloms hus

Biblioteket är stängt under påskhelgen

Under påskhelgen torsdagen den 29 mars till och med måndagen den 2 april är Frescatibiblioteket och enhetsbiblioteken stängda.

Uppdateringar

Accessproblem för Google Scholar

Just nu fungerar inte åtkomsten till Google Scholar. Vi arbetar med att lösa problemet. Under tiden kan du göra en inställning i din webbläsare för att kunna söka i Google Scholar.

Gå till Google Scholar via länken här nedan. Under menyn längs upp till vänster, välj inställningar och sen bibliotekslänkar. Sök på ”Stockholm University” och kryssa i alternativet Stockholm University Library – Findit@SUB. Spara inställningen. Sen kan du söka i Google Scholar och få länkar till bibliotekets fulltext.

anonym i hyllan

Anonymiserade beställningar & reservationer

Från och med eftermiddagen den 14/3 kommer magasinsbeställningar och reservationer på Frescatibiblioteket att placeras under ett nummer, istället för under låntagarens efternamn. Numret får du i ditt bekräftelsemejl. Kontakta gärna informationsdisken vid frågor.

Störningar i sökning av e-resurser

Zeteo – problem med distansåtkomst

Just nu är det problem att komma åt visst innehåll i databasen Zeteo utanför universitetets nätverk. Det beror på att Zeteo har bytt plattform. Vi arbetar på att lösa problemet.

Öppettider för Frescatibiblioteket

Måndag - torsdag: 08.00 - 21.30
Fredag: 08.00 - 18.00
Lördag - söndag: 09.00 - 17.00

Notera att informationsdisken är öppen och bemannad från 09.00.

Våra bibliotek