Centralt beläget på Frescati

Frescati Sports Center är en idrottshall mitt på Frescati. Verksamheten riktar sig främst till studenter och medarbetare på Stockholms universitet, men är även öppen för allmänheten, företag och

Innebandy är en många sporter du kan ägna dig åt på Stockholm Sports Center Foto: Mostphotos
Innebandy är en av många sporter du kan ägna dig åt på Frescati Sports Center. Foto: Mostphotos

organisationer. Du hittar idrottshallen mellan Allhuset och Naturhistoriska riksmuseet, ungefär en minuts promenad från tunnelbanestationen Universitetet och busshållplatsen Universitetet Norra. Studentbostadsområdet Lappkärrsberget ligger också nära och det finns parkeringsplatser framför byggnaden.

Stort utbud av idrottsaktiviteter

Frescati Sports Center är cirka 6250 kvadratmeter stort och erbjuder många olika träningsmöjligheter. Här kan du till exempel spela bollsporter som badminton, innebandy, tennis, pingis, volleyboll, inomhusfotboll och basket. Du kan också välja att gå med i en grupp eller träna badminton med en coach, eller hyra badmintonbanor till studentrabatterat pris om du vill ta med dig dina kompisar och ha kul samtidigt som ni tränar.

Du kan även välja att träna på gymmet Foto: Mostphotos
Du kan även välja att träna på gymmet. Foto: Mostphotos

Fler träningsmöjligheter erbjuds av Medley och Stockholms Studenters IF. Medley har ett fullt utrustat gym och gruppträningspass till studentrabatterade priser på Frescati Sports Center. Medley samarbetar med Stockholms universitets studentkår, vilket innebär att kårmedlemmar får tillgång till gymmet och kan delta på gruppträningspass till rabatterade priser.

Stockholms Studenters IF är en idrottsförening som erbjuder en rad olika sporter som basket, fäktning, innebandy och mycket annat.

Mer information om träning på campus

Mer information hittar du via följande länkar: