Workshopar

Workshopar omundervisning och lärande

Workshopar om undervisning och lärande

CeUL hjälper dig som är universitetslärare att utveckla din undervisning. Välj mellan workshopar som lär dig att använda aktuella pedagogiska undervisningsmetoder, ger dig en bättre insyn i studenters lärprocesser, att jobba med inkluderande undervisning eller att pröva nya bedömningsformer m.m. Låt oss hjälpa dig komma igång, hitta riktningen och metoderna för din undervisning — eller att ta nästa steg och vässa din kompetens.

Boka workshop

Boka workshop till din institution

Boka en eller flera inspirerande och kompetensutvecklande workshopar om undervisning och lärande för institutionens lärare. Workshopen ges då i samarbete med CeUL och institutionen står värd. Workshoparna uppmuntrar, främjar och stödjer samtal kring högskolepedagogik och är en möjlighet för institutionen att diskutera frågor som är relevanta för just er.

MÅLGRUPP: Universitetslärare

Bild: Pixabay

Använd designmönster i Athena för pedagogisk kursutveckling

Lär dig använda Athena i dina kurser ur ett pedagogiskt perspektiv. Ny workshop där du får du arbeta med olika speciellt framtagna designmönster för kursutveckling i universitetets nya lärplattform Athena. Använt på "rätt sätt" blir Athena en god lärresurs för dina studenter. Workshopen ges 26 september och 3 oktober. Information och anmälan»

MÅLgrupp: Universitetslärare

Workshopserie om video

Workshopserie om video

Ny workshop-serie i tre delar för dig som vill börja använda video i dina kurser. (Dessa kan med fördel även ses som fristående.)

Frågor om workshopar

Om du har några frågor om våra workshopar är du välkommen att kontakta vår workshopsamordnare.

E-mejl: ceul@su.se

Förslag på eller önskemål om workshopar?

Du kanske har förslag på eller önskemål om andra workshopar? Då är du välkommen att kontakta Karin Christoffersson, koordinator.

E-mejl: karin.christoffersson@edu.su.se

Meriterande workshopar

Workshoparna är öppna för alla som undervisar vid Stockholms universitet.

Delta i tre workshopar och gör en valfri fördjupningsuppgift, det motsvarar 1,5 hp inom ramen för behörighetsgivande högskolepedagogisk utbildning.