Under utbildningen

Här har vi samlat information till dig som studerar vid institutionen för socialt arbete. Universitetets generella information hittar du på su.se/studera.

Information som handlar om din utbildning som sådan hittar du under Våra utbildningar. Här finns också information om vilka utbildningar som ges, kursval inom program eller om innehåll, upplägg och kurslitteratur.

Är du registrerad student och letar efter information om en kurs du går just nu ska du istället gå till kursplatsen i Athena.

I Athena hittar du allmän och administrativ information om sådant du behöver känna till när du går utbildningen. Informationen finns samlad under kursplatsen "Studenter vid institutionen för socialt arbete". Där kan du läsa om förkunskapskrav, hur du registrerar dig till nästa kurs och mycket annat.

 

Schema och lokaler

Albano, augusti 2023. Exteriör med träd. Foto: Sanna Tielman

Institutionen för socialt arbete finns på campus Albano. Läs mer om Albano här nedan.

Hitta till oss

Albano – en unik utbildnings- och forskningsmiljö

Proviant Albano, café och restaurang i hus 2, Albano

Dagens schema

Sök schema

Ditt personliga schema (logga in med ditt SU-konto)

Läs mer om schemafunktionerna.

Schema för masterkurser

Skrivschema hittar du i Athena, kursplatsen "Studenter vid institutionen för socialt arbete". Klicka på menyn "Planeringar".

Gå till Athena

Schema examination självständiga examensarbeten

 

Studievägledning

Foto: Niklas Björling
Foto: Niklas Björling

Våra studievägledare kan svara på frågor om bland annat val av kurser inom program, tillgodoräknande, studieuppehåll eller att studera med funktionsnedsättning.

Studievägledning för termin 1-4 på socionomprogrammet och pedagogiskt stöd

Varvara Zalesova
studievagledareT1-4@socarb.su.se
08-16 25 60
Telefontid: måndag, tisdag, torsdag 9.30–11.00

Studievägledning för termin 5-7 på socionomprogrammet samt kurser och program på avancerad nivå

Firouzeh Esnaasharan
studievagledareT5-7-avancerad@socarb.su.se
08-16 23 25
Telefontid: måndag, tisdag, torsdag 9.30–11.00

Om du tidigare läst kurser som motsvarar de som finns i det utbildningsprogram som du går, så kan du få tillgodoräkna dig dem. Ibland kan även tidigare yrkeserfarenhet tillgodoräknas. Beslut om tillgodoräknande fattas av Institutionens studierektor. Ansökan lämnas digitalt via Ladok för studenter.

Tillgodoräknande av studier och yrkesverksamhet

 

Du hittar information om studieuppehåll och studieavbrott i Athena, på kursplatsen "Studenter vid institutionen för socialt arbete". Klicka på menyn "Planeringar" för att komma till informationen.

Gå till Athena

Har du haft uppehåll i dina studier och vill börja studera på socionomprogrammet igen ska du ansöka om återupptagande av studier.

Återupptagande av studier

Studenter som är åter efter studieuppehåll: Kontakta kursadministratören på respektive termin eller studievägledarna om du inte kan webbregistrera dig.

 

Studenter vid Stockholms universitet ska ta del av de regler som gäller för tentamensskrivningar. Här kan du ta del av dessa och även läsa mer om plagiering, fusk och störande av undervisning. 

Läs mer om examinationsregler

Information om examination av specifika kurser hittar du i den digitala kurskatalogen eller på kursplatsen i Athena. All annan allmän information om examination hittar du också i Athena, på kursplatsen "Studenter vid institutionen för socialt arbete". Inloggning med studentkonto behövs. Klicka på menyn "Planeringar" för att komma till informationen.

Gå till Athena

Skrivschema hittar du i Athena, kursplatsen "Studenter vid institutionen för socialt arbete". Klicka på menyn "Planeringar".

 

 

Kontakt

Studievägledning för termin 1-4 på socionomprogrammet och pedagogiskt stöd
Studievägledning för termin 5-7 på socionomprogrammet samt kurser och program på avancerad nivå
Kursadministratör termin 1-3, fristående kurser på grundnivå och psykoterapiutbildning
Kursadministratör termin 4-5 samt uppdragsutbildning
Kursadministratör termin 6-7 samt master och fristående kurser på avancerad nivå
Tentamensadministration
Utbildningsadministratör forskarutbildningen
På denna sida