CeUL:s stöd delas därför in de tre nivåer:

Kom igång med tekniken

För dig som behöver hjälp här och nu och inte har särskilt stor erfarenhet av att använda digitala verktyg som till exempel Zoom, Athena och Exia.

 

Pedagogiska perspektiv i online-miljö

Pedagogiska överväganden och digitala hjälpmedel för dig som har liten eller ingen erfarenhet av att undervisa online.

Utveckling av online-undervisning

För dig som vill bli en bättre online-lärare och utveckla undervisningens flexibilitet med hjälp av digitala verktyg och resurser. Du planerar för en digital omställning av undervisningen och online-undervisning i ett längre perspektiv.

 

Dela tips om online-undervisning här

Har du förslag på lösningar, program, idéer för undervisning eller examination? Dela gärna med dig till dina lärarkollegor på denna digital anslagstavla:

Lärare vid Stockholms universitet delar erfarenheter av undervisning och examination

 

Vi tipsar!

Foto: Pixabay

Öppet lärande — en nätverkskurs om undervisning med digitala verktyg och lärmiljöer

Nu har du som är universitetslärare eller utbildningsutvecklare möjlighet, att tillsammans med kollegor i en ämnesövergripande studiegrupp vid Stockholms universitet, vara med i en internationell öppen online-kurs om undervisning med digitala verktyg och lärmiljöer. Här lyfts flexibla lärmiljöer för kollaborativt lärande online, problembaserat lärande i en öppen miljö, digitala verktyg och metoder i ett pedagogiskt sammanhang och vi nystar i den senaste forskningen och trenderna inom online-lärande.

Online-kurs för universitetslärare. Start: 23 februari 2021