Stockholms universitet

Join in

Välj en utbildning i världsklass! Studera vid ett universitet där banbrytande forskning lägger grunden för din utbildning. Här möter du drivna och engagerade studenter och lärare från hela världen. Join in.

 

 

300 program och 1700 kurser

Vi har utbildningar inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällskunskap och språk. Sök fram den kurs eller det program du är intresserad av eller utforska alla våra ämnen.

Sök kurser och program

Träffa våra studie-och karriärvägledare

Har du bestämt dig för att börja plugga men vet inte riktigt vad? Kanske undrar du vad det egentligen innebär att läsa på universitet och högskola? Då kan det vara en bra idé att träffa en studievägledare.

su.se/studievagledning

Varför Stockholms universitet?

Vill du skaffa dig en universitetsutbildning av högsta kvalitet och samtidigt leva ett roligt studentliv? Ha nära till intressanta arbetsgivare för att kunna nätverka och förbereda dig inför yrkeslivet? Vi ger dig våra främsta anledningar att välja SU.

su.se/varforsu

Studera med funktionsnedsättning

Stockholms universitet erbjuder olika former av riktat pedagogiskt stöd om du har en varaktig funktionsnedsättning. Målet är att alla studenter ska ha möjlighet att studera på lika villkor.

su.se/funktionsnedsattning

Hur är det att plugga här – egentligen?

Våra studenter vet och svarar gärna på dina frågor. Se deras filmer, läs vad andra frågat om och kontakta dem själv om du vill!

su.se/egentligen

På denna sida