Stockholms universitet
Go to this page on our english site

Forskningspraktik i organisk kemi II

Studenten deltar under handledning i den dagliga verksamheten på ett forskningslaboratorium och utför de sysslor som normalt ingår i arbetet. Arbetet utförs inom organisk kemi.

För att få göra forskningspraktik på Kemiska sektionen måste du själv hitta en handledare. När du har hittat en handledare måste handledaren skicka in en registreringsblankett till studentexpeditionen. För mer information om hur du ansöker, hittar en handledare och annat viktigt, läs här:
Research Traineeship

Datumen i studieperioden nedan (i mobil) eller till höger (laptop/desktop) är endast under vilken period det går att utföra forskningspraktiken. Du bestämmer själv tillsammans med handledaren under vilka veckor under perioden praktiken ska utföras.

Denna kurs görs efter KO5004 om du vill göra ett nytt projekt eller om du vill göra samma projekt fast längre. 7,5 hp motsvarar cirka fem veckor av heltidsarbete.

 • Kursupplägg

  Examination

  Kursen examineras på följande vis:

  • Skriftligen i loggboksform
  • Muntlig presentation

  Examination sker på engelska. Om flera forskningspraktikkurser görs i följd med samma projekt och handledare examineras alla forskningspraktikkurser samtidigt i slutet av den sista.

  Examinator

  Joseph Samec
  studierektor@organ.su.se

 • Kontakt

   

  Kursansvarig och examinator
  Kemiska sektionens kansli & studentexpedition